Naša Preporuka za Putnike

Kao kompanija koja se bavi prevozom putnika između Srbije i Nemačke, želimo da vam pružimo nekoliko korisnih saveta kako biste imali što prijatnije i bezbednije putovanje:

1. Proverite Lična Dokumenta:
Pre nego što krenete na put, uvek proverite da li ste poneli sva neophodna lična dokumenta. To uključuje pasoš, ličnu kartu, vozačku dozvolu (ukoliko planirate da vozite), i sve druge dokumente koji vam mogu biti potrebni tokom putovanja. Bez ovih dokumenata može doći do komplikacija na granici ili tokom vašeg boravka u inostranstvu.

2. Ponesite Ključeve:
Ne zaboravite poneti ključeve od stana i automobila. Ovo može delovati očigledno, ali u žurbi se često dešava da putnici zaborave ovako važne stvari.

3. Granični Prelaz – Ograničenja:
Prilikom prelaska granice, obratite pažnju na ograničenja u vezi sa unosom alkohola i cigareta. Dozvoljena količina po osobi je:
– Maksimalno jedan litar alkohola
– Tri pakle cigareta, od kojih jedna može biti otvorena

Poštovanje ovih pravila pomoći će vam da izbegnete nepotrebne probleme sa carinskim službama.

4. Putno Osiguranje:
Naša preporuka je da uvek sa sobom imate putno osiguranje. Troškovi medicinskog lečenja u Nemačkoj i Austriji mogu biti veoma visoki, a posjedovanje osiguranja vam može značajno olakšati situaciju u slučaju zdravstvenih problema. Sa osiguranjem nećete morati da brinete o većini troškova, što vam omogućava da se opustite i uživate u putovanju bez dodatnog stresa.

Nadamo se da će vam ove informacije biti korisne i pomoći vam da imate bezbrižno i ugodno putovanje. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Srećan put!